Juoksuryhmä Kokkola

Tervetuloa mukaan Team Nordic Trail Kokkola ryhmään! Tätä olemme odottaneet!

 
( info på svenska längre ner )
 
Mistä on kyse?
Team Nordic Trail Finland kasvaa! Tarjoamme ryhmässä tapahtuvaa juoksuharjoittelua, joka on suunnattu kuntourheilijoille. Juoksemme aina metsässä – poluilla, metsäreiteillä ja myös maastossa ilman reittejä. Polkujuoksu on keholle säästävämpää ja kokemuksena hauskempaa. Voit liittyä mukaan Team Nordic Trailiin riippumatta siitä, oletko tasoltasi aloitteleva tai kokenut juoksija. Suunnittelemme harjoituksemme siten, että jokainen pystyy harjoittelemaan omalla tasollaan.
 
Ilmoittaudu mukaan kotisivullamme www.teamnordictrail.f tai liity jösenneksi.
 
Lisää tietoa hinnoista ja jäsenyydestä löydät kotisivuiltamme www.teamnordictrail.fi . 
 
Varustus: pue päällesi juoksukengät ja juoksuvaatteet sään mukaan sekä sen mukaan, mitä sinulla löytyy kotoa.
 
Tervetuloa – tästä se lähtee!!
 
Viikoittainen treeni Team Nordic Trail Kokkola
Paikka: Santahaan parkkipaikka
Aika: Torstaisin 18.30 – 19.30
 
Mitä harjoitukset sisältävät?
 
Tiedät aina etukäteen harjoituksen teeman, mutta itse sisältö tulee vaihtelemaan ja sisältämään yllätyksiä. Harjoitukset ovat aina erilaisia keskenään ja suunnitellaan viikoittain vaihtuvan teeman mukaan. Teemoja ovat lyhyet intervallit, pitkät intervallit, mäki ja vauhtileikittely. Harjoitus kestää aina 60 minuuttia ja sisältää lämmittelyn, erilaisia harjoituksia teeman mukaan sekä jäähdyttelyn. Mukana on usein juoksutekniikkaharjoituksia ja toiminnallisia voimaharjoituksia. Koko ryhmä harjoittelee aina yhdessä, mutta ryhmän vetäjät suunnittelevat ohjelman siten, että jokainen voi saada maksimaalisen harjoituksen omalla tasollaan riippumatta päivän kunnosta tai kokemuksesta.