Fäboda Outdoor

FÄBODA OUTDOOR

MTB & TRAIL     9 september 2018

Häng med på höstens häftigaste lopp där vi blandat MTB och Traillöpning i en härlig mix. Du kan välja mellan att springa 10 km underbart fin trail i Fäbodaskogen eller köra ett rafflande MTB lopp längs en utmanande bana. Eller så kör du båda, 10 km trail + 10 MTB i vår Double.

Fäboda outdoor arrangeras som ett outdoor event för att fira IF BRAHE som fyller 70 år. Som medarrangör står Team Nordic Trail och Fäboda Kaffestuga. Det utlovas en härlig MTB och Trailfest med 400 deltagare samt en stor publik  som stöder både cyklister och löpare längs hela banan. I damband med Fäboda outdoor ordnas också ett barnlopp och dagen avslutas med middag och efterfest för alla deltagare i Kaffestugan.

Med på Fäboda outdoor finns också ett stort antal utställare som alla finns samlade på EXPO området. Det finns möjlighet att testa olika outdoor utrustningar i form av löpskor, kläder, cyklar och kajaker.

Varmt välkommen med på Fäboda outdoor med en härlig mix människor som alla brinner för cykling och löpning på en av Finlands vackraste banor. Vi ses på Fäboda outdoor!

LÄS MER OM DE OLIKA EVENTEN SAMT ANMÄL DEJ HÄR:

FÄBODA TNT TRAIL TOUR

FÄBODA MTB

FÄBODA DOUBLE

 

En del av intäkterna går till Project Liv rf.