Team Nordic Trail Kotka

Team Nordic Trail -harjoitukset käynnistyivät Kotkassa. Treenipäivä on sunnuntai, jolloin tapaamme oheisen aikataulun mukaisessa paikassa. Treenit alkavat kello 19, joten tule paikan päälle ajoissa ennen sitä.

Harjoituspaikka tulee vaihtelemaan viikoittain. Seuraavan treenikerran paikka ilmoitetaan aina edellisen viikon harjoituksissa. Jos treenit jäävät sinulta jostain syystä väliin tai olet tulossa uutena mukaan, niin löydät aikataulun ja kokoontumispaikan tiedon aina tältä sivulta.


Viikoittainen treeni Team Nordic Trail Kotka

Aika: Sunnuntaisin klo 19.00
Tapaamispaikka: Treenipaikkamme vaihtuu viikottain. Katso seuraavan viikon treeni TNT Kotkan Facebook-sivulta.

Tavoitteenamme on innoittaa ihmisiä liikkumaan luonnossa. Treenit on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kokeilla metsässä ja poluilla juoksemista ryhmässä. Aiempaa juoksukokemusta tai -kuntoa ei tarvita, sillä pitkien yhtäjaksoisten juoksumatkojen sijaan harjoitukset koostuvat pääosin lyhyistä rajatulla alueilla tehtävistä harjoitteista.  Treenifilosofiamme tärkeimmät palaset ovat elämyksellisyys ja yhteisöllisyys.

Tervetuloa – tästä se lähtee!

Liity jäseneksi

Team Nordic Trail -jäsenyys on voimassa 12 kuukautta liittymispäivästä ja sen myötä saat vaihtelevia ohjattuja treenejä joka viikko ympäri vuoden. Voit tulla tutustumaan treeneihimme maksutta. Jäseneksi voit liittyä tältä sivulta:

LIITY JÄSENEKSI >>

Mitä harjoitukset sisältävät?

Jokainen harjoituskerta on yhden tunnin pituinen sisältäen alkulämmittelyn, juoksutekniikka-/koordinaatioharjoituksia, viikoittain vaihtuvan teeman mukaisen harjoituksen sekä loppuverryttelyn. Lisäksi treeneihin voi sisältyä voimaharjoittelua sekä kehonhuoltoa kehityksesi tueksi.

Viikottain vaihtuvat teemat ovat lyhyet intervallit, pitkät intervallit, vauhtileikittely sekä mäkiharjoitukset. Toki välillä käydään myös pidemmillä peruskestävyyslenkeillä. Monipuolista ja hauskaa yhdessä tekemistä!