Trailkids barnträning

Trailkids barnträning

Trailkids – rörelse, samarbete och lekfullhet

Barn är fantastiska med rörelser och fantasi och vi låter detta flöda vidare i naturen. Vi springer på stigar, hoppar över stenar, balanserar på stockar och samarbetar för att klara av olika hinder i skogen. Naturen bjuder in till fantasifulla lekar och vi använder både kropp och knopp i en lekfull träning. Genom Trailkids övar vi på motoriken och fysiken i en naturlig miljö som uppmuntrar barnen till vidare aktiviteter.

Trailkids kompletterar våra löppass på vardagar och gör att hela familjen kan få en härlig vardagsträning samtidigt. Trailkids är för barn i åldern 6-10 år. Äldre barn får vara med men vår rekommendation är barn mellan 6-10 år.

Begränsat antal platser – först till kvarn!

På Team Nordic Trail brinner vi för träning i naturen och vi vill inspirera andra att känna samma sak. Du eller ditt barn behöver inte ha tränat förut eller ha de senaste träningskläderna. Ta de kläder du har och ta dig till passet så ska vi se till att du och din familj får givande och utvecklande träning på ett inspirerande och lustfyllt sätt.

 

Hur gamla ska barnen vara?

På Tralkids är barnen mellan 7-12 år (här lämnas barnen själva på passet med ledaren). På TrailFamily genomförs träningen tillsammans och därmed innebär det att du som förälder är med och tränar. Här välkomnas alla barn från 4 år och uppåt.

Är det svårt?

Träningen och leken anpassas efter barnen. Barnen behöver inte sedan innan vara vana vid varken träning eller grupplek.

Kan jag som förälder vara med och träna?

På Trailkids tränar barnen själva men du kan gå med i våra löpargrupper som tränar samma tid.

Kan jag lita på att barnet blir väl omhändertaget?

De ledare som genomför Trailkids har god erfarenhet av barnträning. Alla ledare har telefonlistor till barnens föräldrar och kommer befinna sig nära spårcentralen i respektive skog.

Är barnen försäkrade?

Team Nordic Trail rekommenderar alla föräldrar att säkerställa att barnen är försäkrade för denna typ av idrott/sport aktivitet i sin egen hemförsäkring/olycksfallsförsäkring. Team Nordic Trail kan inte hållas ansvariga för eventuella skador under passen.

Schema Trailkids 

Trailkids i Jakobstad hålls vid Lillsand följande datum:

5 juni kl 18.30-19.30

12 juni kl 18.30-19.30

19 juni kl 18.30-19.30

Begränsat antal: Max 14 barn

Pris 30 euro för 3 pass

Anmäl ditt barn här >>

TNT Familjeläger Edsåsdalen0070