NUTS Karhunkierros 23-26.5.2019

TÄVLINGSRESA I SAMARBETE MED NORTHERN ULTRATRAIL SERVICE ( NUTS )

VÅR POPULÄRA Tävlingsresa till NUTS Karhunkierros 23-26.5.2019

Häng med till fantastiska Ruka för att delta  Finlands och Nordens största trailtävling. Team Nordic Trail Finland ordnar gemensam resa upp till Finska Lappland och där vi bor i fempersoners lägenheter på Cumulus Resort Rukahovi.

Loppet sträcker sej längs den fantastiskt fina Björnstigen och det bjuds på spektakulära naturupplevelser där du får uppleva den finländska karga naturen, vilda forsar och branta klippformationer. Längs bansträckningen finns vätske- och matstationer och väl framme i Ruka får du njuta av en fantastiskt tävlingsstämning och strosa runt på det stora torget som fullkomligt badar i trailprylar och trailentusiaster.

I Ruka centrum där vi både bor och där målgånger sker finns en mängd restauranger och affärer och det är där tävlingens hjärta är. Team Nordic Trail kommer bo mitt i smeten så förutom loppet kommer du få uppleva den fina stämning som råder nere i byn och också hinna koppla av med god mat och trevligt sällskap.

Sträckorna du kan välja mellan är 34km, 55km, 83km eller 166km och i priset för resan ingår också transporter till startplatsen från Ruka centrum.

Vi bor på Hotell Cumulus Resort Rukahovi som finns mitt i centrum av Ruka. Vi övernattar i fempersoners lägenheter och det finns tillgång till eget kök och badrum i varje lägenhet.

Boendet bokas från den 23.5 till 26.5.

Priset för resan per person:

Pris: Startplats + boende 380 € ( frukost ingår )

Löparna tar sej själva till och från Ruka. Vi möts upp där den 23.5.

Team Nordic Trail Finland kommer också finnas med på NUTS EXPOT nere på torget så kom gärna och häng med oss i TNT-tältet!

Läs mer om NUTS Karhunkierros här.

ANMÄLAN