Om oss

Om Team Nordic Trail

Team Nordic Trail är Nordens största satsning på upplevelser i naturen i löparskor. Vårt mål är att få fler människor att komma ut och röra sig i vacker miljö. Häng med du också, hos oss är alla nivåer välkomna, från nybörjaren till den mer erfarne. Vi har även vandringsresor och resor med fler aktiviteter än enbart löpning. Mottot lyder: ”Träning, gemenskap och upplevelse, alla är välkomna!” Vi har ett brett utbud med träningsgrupper i hela Sverige och Finland samt en resebyrå som arrangerar de mest magiska turer, både runt knuten och på mer exotiska platser som Alperna, Marocko, Centralamerika och Sydafrika..

Är du intresserad av natur och att röra på dig? Då har du kommit rätt!

Människorna bakom

Team Nordic Trail grundades 2013 av upplevelsefantasten Miranda Kvist, en passionerad eldsjäl vad gäller löpning i skog och fjällmiljö. Ambitionen vid uppstarten, liksom den nuvarande målsättningen, var att få hela Sveriges befolkning att komma ut och röra sig i naturen. Företaget har sedan uppstarten vuxit snabbt och det är idag tusentals som väljer att träna och resa tillsammans med Team Nordic Trail. Sedan våren 2017 finns Team Nordic Trail i Finland under ledning av Ida Kronholm.

Ida Kronholm
Finland
ida@teamnordictrail.se
Tel: +358-50 3562995

Team Nordic Trails förlängda arm till grannlandet Finland. Ida driver Finlandsorterna med stark passion, energi och glädje! När Ida inte är ledare är hon oftast på resande fot med mannen och de tre barnen, på väg till något häftigt bergslandskap och något häftigt bergslopp. Ida är liksom många av teamet frälst i just bergsultralöpning och innehar ett flertal meriterande lopp i bagaget.

Miranda Kvist
Grundare/Försäljning/Partners
miranda@teamnordictrail.se
Tel: +47-72 323 0664

VD och grundare av Team Nordic Trail. Miranda brinner för att inspirera människor till löpning och har framgångsrikt drivit arrangemang inom träning både i Sverige och utomlands. Som coach, inspiratör och föreläsare har hon dessutom bidragit till många människors framsteg i löparskor. Miranda gillar äventyr och är ständigt på jakt efter nästa upplevelse. Bergsultramaraton är favoriten och högst upp på önskelistan står UTMB (Ultra trail Mont Blanc) 100miles.

Alexander Gustafsson
Resor
alex@teamnordictrail.se
Tel +47-70 250 80 43

Ansvarig för resor hos Team Nordic Trail, med den fantastiska kombinationen köksmästare och äventyrare som bakgrund. Alexander är extremt detaljorienterad och har enorm finess vid leverans av en produkt vilket säkerställer kvalitén på våra resor. Dessutom har han ett stort intresse för människor, nya upplevelser och äventyr. Alexander har åkt motorcykel hela vägen till Kapstaden och bl.a. bestigit Aconcagua 6 962 m.ö.h.

Robin Johansson
Löpargrupper och ledarskap
robin@teamnordictrail.se
Tel: +47-70 233 35 12

Passionerad löpare som brinner för äventyr och att få fler att upptäcka det underbara med i att springa i naturen. Robins brokiga bakgrund som dykinstruktör, HR-studerande och e-handelschef gör honom på något konstigt sätt perfekt lämpad för att ansvara för våra löpargrupper samt rekrytering och utbildning av vår ständigt växande skara av löpcoacher. På fritiden hittar du honom i något land långt bort där han kan utöva favoritlöpningen ”långt, brant, tekniskt”. Du träffar även Robin som reseledare och guide på flera av våra resor.

Malin Bengtsson
Medlemsservice och kundtjänst
info@teamnordictrail.se

Malin arbetar som personlig tränare, hälsocoach och gruppträningsinstruktör. Med kroppen som redskap ser hon alla möjligheter att skapa en hälsosam livsstil utan vare sig ett gymkort eller de senaste träningsprylarna. Som hälsocoach är hennes huvudmål att bidra till rörelseglädje och att hitta träningsmöjligheter för att sedan krydda tillvaron extra med träning som utvecklar klienterna. I sin egen träning brinner hon för löpning i skog och fjäll, rörlighetsträning och funktionell styrka utomhus. Malin ansvarar för Trailfit, Trailfamily, Trailkids och personlig träning. Hon medverkar även som ledare på flertalet av våra resor.

Jënni Jalonen
Medlemsservice och kundtjänst

Reseadministratör och VD-assistent hos Team Nordic Trail, certifierad löpcoach, reseledare och inspiratör. Kärt barn har många namn! Jënni är skogsmullen som blev frälst av trail- och ultralöpning vid 20 års ålder och inte har kunnat sluta springa sedan dess. Spenderar helst all sin lediga tid ute i skog eller berg, på egna äventyr eller på ultralopp i Alperna. Inget berg är för högt – tvärtom, Jënni älskar när det går uppför. Brinner för att inspirera andra människor till rörelse och få dem att upptäcka magin i traillöpning.

Joel Språng
Ansvarig Team Nordic Trail Västkusten Sverige

Ansvarig satsning västkusten, ledare och personlig tränare i Göteborg, samt reseledare/guide på flera av våra resor. Go’ och glad löpare som helst springer uppför höga berg och ner i djupa dalar. Springer alla möjliga distanser, helst på stigar i härlig natur men ibland händer det att han även springer på asfalt. Gillar både äventyret med löpning men också att springa så fort som möjligt och pressa kroppen till max. Joel har en bakgrund som bollsportare och har tränat diverse andra idrotter sedan barnsben. Han har bland annat spelat VM i Australisk fotboll. Joel sprider löparglädje och motiverar människor till träning, att utvecklas som löpare och att älska äventyret!

Martin Söder
Projektledning EcoTrail Stockholm

En av TNT-orginalen som påbörjade sin resa som medlem i Team Nordic Trails absolut första grupp! En erfaren fjällöpare som levt livet på fjäll – och berg i Sverige och framförallt Alperna. Idag projektledare för EcoTrail Stockholm och huvudansvarig på resor för Team Nordic Trail. Martins stora styrka är sin sociala kompetens som sommelier och restaurangare i kombination med sitt oerhörda säkerhetstänk och planeringsförmåga.

Vår vision

Vi vill sänka tröskeln till skogen! Lämna asfalten och ge dig ut längs stigar i terrängen. Det är både mer skonsamt för kroppen och en roligare upplevelse.

Vår vision är att inviga fler människor i traillöpningens sötma, skogens otroliga natur och att få känna rötternas äventyr under fotsulorna. Vi har som mål att få hela landets befolkning att komma ut och röra på sig i naturen, något som i förlängningen bidrar till ett friskare och gladare Finlands. Du är varmt välkommen!

Team Nordic Trail Finland

Team Nordic Trail startade  våren 2013 i Sverige och gjorde sitt intrång i Finland våren 2017. Team Nordic Trail som organisation har idag ca 40 löpargrupper med över 2000 medlemmar och 200 ledare. Idag har Team Nordic Trail ca 150 medlemmar i Finland i 3 städer. Fler städer i Finland är planerade! Framgångsfaktorn är att alla kan vara med!

Träning, upplevelse och gemenskap!
Platschef Finland: Ida Kronholm, e-mail ida@teamnordictrail.se