YKSILÖLLINEN HARJOITTELU

Haluatko kehittää harjoitteluasi ja saada yksilöllisen harjoitusohjelman, joka räätälöidään juuri sinun mahdollisuuksiasi ja tarpeitasi varten? Team Nordic Trailin ammattimaiset Personal Trainerit auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi – mottomme on harjoitusilo ja motivaatio.

Valitse eripituisten ohjelmien tai sisältöjen välillä, tai yhdistä nämä jonkun kilpailun kanssa pienenä lisänä tai tavoitteena harjoittelussasi. Tutustu harjoittelupakettiimme ja varaa treenisi Team Nordic Trailin kanssa jo tänään! Otamme heti sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä suunnitella sisällön ja tavoitteesi SINUN kanssasi. Olemme mukanasi koko matkan ajan. Lupaamme viedä sinut maaliin asti! Tervetuloa mukaan!

PERSONAL TRAINERIT

Sari Dahlsten

Sari on positiivinen ja energinen PT, jolla on monivuotinen kokemus erilaisten urheilulajien ohjaajana. Sari PT:nä saat kaiken sen energian ja sparrauksen mitä tarvitset päästäksesi alkuun ja lupaamme että sinulla on hauskaa matkan aikana.

Koulutus:
– Koulutettu hieroja (2018), Ammattiopisto SAMIedu (Seinäjoen hierojakoulu)
– Liikunnan ammattitutkinto (2016), Kuortaneen urheiluopisto
– Urheiluopistojen hyväksymä Personal Trainer (2016), Kuortaneen urheiluopisto
– Lisensoitu Personal Trainer (2015), Trainer4You/EHFA
o sisältää myös hyvinvointivalmentajan ja kuntosalivalmentajan koulutuksen

Muut kurssit mm:
– Kahvakuulaohjaaja (Trainer4You), Hydrobic-ohjaaja (Suomen uimaliitto), Uimaopettaja (Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto), Triathlonliiton 1-tason valmentajakoulutus.

Pekka Kauranen

Pekan erityisalaa ovat kestävyyslajit ja monipuolinen harjoittelu. Pekka on toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta ja tietää millaista on yhdistää tavoitteellinen harjoittelu ja arjen kiireet. Jos tavoitteenasi ovat pitkät matkat ja itsesi ylittäminen, on Pekka sinun valintasi. Valmentajana Pekka on ihmisläheinen, jämäkkä ja kannustava. Valmennuksessa palautumiseen ja kokonaiskuormituksen hallintaan kiinnitetään erityistä huomiota.

Koulutus:
– Psyykkinen valmentaja (Trainer4You Oy) 2018
– Kestävyysvalmentaja (Huippumoodi Oy) 2018
– Personal Trainer (Trainer4You Oy) 2017
– Kuntosalivalmentaja (Trainer4You Oy) 2017

Niklas Nyman

Niklas on treeninörtti, joka auttaa sinua hiomaan yksityiskohtia. Niklaksella on kattava urheilijan tausta ja hänellä on kokemusta ohjata sekä kuntoilijoita että huippu-urheilijoita ja luoda edellytyksiä onnistuneille suorituksille. Aina pilke silmäkulmassa.

Koulutus:
– Hiihtoliiton hiihtovalmentaja, taso 1,2,3 (2015-2018)
– Ammattivalmentaja, Kuortane (2018-2019)

JÄSENYYS
KAUPAN PÄÄLLE

Kaikkiin pakettiin kuuluu Team Nordic Trailin jäsenyys, joka tarkoittaa, että voit viikoittain harjoitella juoksuryhmissämme kaikissa Pohjoismaissa. Lisäksi saat Salomonin jäsenpaidan veloituksetta.