LUOTO ÖJA ULTRA TRAIL 2021

”Its not only the trails we discover but ourselves”

 

100 km ( +- 6000 decimeter ) UTRALTRAIL  – 49 km ULTRATRAIL MEDIUM – 18 km TRAIL – 2 km KIDSTRAIL

 

Tule mukaan vuoden hauskimpaan polkujuoksuelämykseen! LÖUT on  Länsirannikon  ensimmäinen ultrakisa poluilla , missä tarjoamme sinulle valtavan määrä sekä kannustusta että juoksuriemua ja erittäin iloisia uusia juoksukavereita. Team Nordic Trailin innokas ohjaajatiimi haluaa kutsua kaikki polkujuoksuharrastajat ja muut kiinnostuneet mukaan huskaan haasteeseen. Käytä tilaisuutta ja haasta sekä itsesi että ystäväsi tämän kesän hauskimpaan kilpailuun LÖUT 2021! Kilpailun aikana pääset kokemaan maan kohoamisen reaaliajassa samalla kun koet luonnonkauniin saaristomaaston Larsmon ja Öjan kauneimpia polkuja pitkin. Voit valita 100 km, 49 km tai 18 km. Meillä on myös lasten kilpailu, joka tarjoaa hauskan juoksuseikkailun nuorimmille juoksijoille. Kidstrail on 2 km pitkä ja sopii 6-13-vuotiaille lapsille.

Sekä ennen kilpailua että sen aikana noudatamme kaikkia annettuja koronarajoituksia. Voit osallistua kilpailuun turvallisesti, ja jos tapahtuma peruutetaan, koko summa palautetaan.

 

Osallistumismaksu:

100K = 75 € ( 90 €, ilmoittautuminen lähtöpaikalla ) 

49K = 50 € ( 65 €, ilmoittautuminen lähtöpaikalla ) 

18K = 25 € ( 40 €, ilmoittautuminen lähtöpaikalla ) 

 

 

ILMOITTAUDU >>

 

 

 

LÄHTÖ JA MAALIALUE

 

LÖUT-lähtö on 17.7.2021 Larsmon urheilupuistossa. Larsmo-urheilupuisto löytyy aivan Larsmovägenin vierestä osoitteesta Norra Larsmovägen 70. Larsmo Öja Ultra Trail koostuu neljästä eri kilpailusta, ja voit valita juoksun kaikesta 2 km: n ja 100 km: n välillä. Kilpailumme soveltuvat kaikille juoksijoille, ja voit osallistua riippumatta siitä, oletko aloittelija polkureiteillä vai oletko eliittijuoksija, joka haluaa kilpailla mitaleista.  Lupaamme upean juoksukokemuksen kaikille lähtöviivalla seisoville.

 

 


LÖUT 100 km (+ – 6000 dm), Ultratrail

 

 

LÖUT 100 km lähtö tapahtuu 17.7.2021 klo 06.00 Larsmon urheilupuistossa. Numerolappujen nouto 17.7.2021 klo 05.00 Larsmon urheilupuistossa Team Nordic Trails -teltassa. Seuraa opasteita.

Cutoff Bryggan (lähtö) klo 15.00.

Cutoff Larsmo-urheilupuisto (sisään) klo 24.00.

Maksimiaika: 18 h.

 

Tutustu reittiin.

GPX-tiedosto ladattavaksi

 

Tekninen saaristopolku sekoitettuna pieneen metsätiöön ja vain pieniin osiin asfalttia. Kurssin varrella on kuusi miehitettyä täyden palvelun tarkistuspistettä, joista kahdessa on myös ensiapuhenkilöstö paikan päällä. Kuumaa ruokaa tarjoillaan myös yhdessä tarkastuspisteistä noin puolivälissä kilpailua. Maalilinjalla tarjoillaan myös ruokia ja juomia kaikille juoksijoille. Näiden asemien lisäksi on myös seitsemäs miehittämätön tarkastuspiste veden täyttämistä varten. (katso kartta) Mahdollisuus kuljettaa takaisin lähtö- ja maalialueelle järjestetään kaikilta huoltopisteiltä.

Jos päätät katkaista kilpailun soita: 0503562995

Mene sitten lähimpään tarkistuspisteeseen ja ilmoita henkilökunnalle, että et jatkat.

 

Pakolliset varusteet >> ( päivitetään myöhemmin )

Dropbag: Bryggan

Mitali kaikille, jotka pääsevät maaliin. 

Hinta: 100K = 75 € (90 €, ilmoittautuminen paikan päällä)

 

REKISTERÖINTI LÖUT 100K >>

 


LÖUT 49 km, Medium Ultra

 

Lähtö 17.7.2021 klo 10.00 Larsmon urheilupuistossa. Numerolappujen nouto 17.7.2021 klo 05.00 Larsmon urheilupuistossa Team Nordic Trails -teltassa. Seuraa opasteita.

Cutoff Larsmo-urheilupuisto (sisään) klo 24.00.

Maksimisaika: 14 h.

 

Tutustu reittiin.

GPX-tiedosto ladattavaksi

 

Tekninen saaristopolku sekoitettuna pieneen metsätiöön ja vain pieniin osiin asfalttia. Kurssin varrella on kolme tarkistuspistettä ja palvelu alussa ja maalissa. Maalilinjalla tarjoillaan ruokaa ja juomia kaikille juoksijoille. Lähtökohdassa ja maalissa on myös ensiapuhenkilöstö paikan päällä ja kuljetusmahdollisuus kilpailun katkaville järjestetään kaikista radan huoltopisteistä.

 

Jos päätät katkaista kilpailun soita: 0503562995

Mene sitten lähimpään tarkistuspisteeseen ja ilmoita henkilökunnalle, että et jatka.

 

Pakolliset varusteet >> ( päivitetään myöhemmin )

Mitali kaikille, jotka pääsevät maaliin.

 

Hinta: 49K = 50 € (65 €, ilmoittautuminen paikan päällä)

REKISTERÖINTI LÖUT 49K >>

 


LÖUT 18 km, trail

 

Lähtö 17.7.2021 klo 12.00 Larsmon urheilupuistossa. Numerolappujen nouto 17.7.2021 klo 05.00 Larsmon urheilupuistossa Team Nordic Trail -teltassa Seuraa tienviittoja. Maali Larsmon urheilupuistossa.  

Cutoff Larsmo-urheilupuisto (sisään) 24.00.

Maksimiaika: Niin kauan kuin kisa on avoinna. 12 h.

 

Tutustu reittiin.

GPX-tiedosto ladattavaksi

Tekninen saaristopolku sekoitettuna pieneen metsätiöön ja vain pieniin osiin asfalttia. Kurssin varrella on kaksi tarkistuspistettä ja täyden palvelun lähtö ja maali. Lisäksi on myös miehittämätön asema vedellä. (katso kartta). Maalilinjalla tarjoillaan ruokaa ja juomia kaikille juoksijoille. Lähtökohdassa ja maalissa on myös ensiapuhenkilöstö paikan päällä ja kuljetusmahdollisuus kilpailun rikkoneille järjestetään kaikista radan huoltopisteistä.

Jos päätät katkaista kilpailun, soita: 0503562995

Mene sitten lähimpään tarkistuspisteeseen ja ilmoita henkilökunnalle, että et jatka.

Mitali kaikille, jotka pääsevät maaliin. 

Hinta: 18K = 25 € (40 €, ilmoittautuminen paikan päällä)

REKISTERÖINTI LÖUT 18K >>

 


LÖUT Kids Trail 2 km

 

KidsTrail Lähtö 17.7.2021 klo 11.00 Larsmon urheilupuistossa. Numerolappujen nouto 17.7.2021 klo 05.00 Larsmon urheilupuistossa Team Nordic Trails -teltassa. Seuraa opasteita.

Katkaisu: niin kauan kuin kisa on auki.

Kidstrail on hauska ja leikkimielinen polkujuoksueventti  lapsille. Kidstrail soveltuu 6-13-vuotiaille lapsille, ja sen saa juosta aikuisen kanssa. Reitin varrella on mehuasema ja maalilinjalla kaikille lapsille tarjotaan ruokaa ja juomaa. Kaikki Kidstrailin osallistujat saavat myös mitalin maalilinjalla.

Tutustu reittiin

REKISTERÖINTI KidsTrail >> ( aukeaa kesäkuussa )

 

 

 

REITIN KUVAUS

 

Reitti ulottuu Suomen rannikolle ja kurssi vaihtelee kaikesta erittäin teknisistä poluista lyhyisiin metsätietoihin. Asfalttiosuuksia on myös muutama, mutta olemme pyrkineet keskittämään niin suuren osan radasta poluille. Reitti on merkattu erivärisillä lipuilla, jotka sijoitetaan noin 100 metrin välein. Risteyksissä ja mutkissa reitti on hyvin merkitty sekä nuolilla ja lähellä olevilla lipuilla.

Reitin merkintä:

Punainen = 100 km

Vihreä = 49 km

Keltainen = 18 km

Suuri osa reitistä jaetaan kaikille radanosuuksille.

 


 

 

Cutoff ajat ja info

 


 

 

AFTER TRAIL

 

Lue lisää After Trailista kaikille juoksijoille ja kannattajille, jotka pidetään Strandiksessa Larsmossa 17.7 klo 16.00 ja eteenpäin.

Varaa LÖUT Trail -menu + sauna. >> (päivitetään myöhemmin)

 

 

MAJOITUS

 

Vinkkejä majoitusmahdollisuuksiin Luodossa, Pietarsaaressa ja Kokkolassa pitkälle matkustaneille juoksijoille.

Luoto>>

Pietarsaari>>

Kokkola >>

 


 

INFO KANNUSTAJILLE

 

 

Pysäköinti

Pysäköinnin löydät helposti lähtö- ja loppupaikalta Larsmon urheilupuistossa, Norra Larsmovägen 70 Brygganissa, Öjavägen 454

Ruoka

Kannustajien ruokaa tarjoillaan reitin seuraavissa paikoissa.

Larsmo-urheilupuisto. Grillattua makkaraa ja välipaloja.

Bryggan. LÖUT Hamburgarmenu

Lisäksi suosittelemme Strandis, Pizza ja A la cart -menu

Kuinka seurata juoksijoita: LIVE verkkosivuston kautta. (väliajat jokaisessa huoltopisteessä)