MATKAT JA KURSSIT

Tervetuloa kokemaan polkujuoksu- ja vaellusmatkojamme ympäri Suomea ja koko maailmaan. Team Nordic Trail tarjoaa ainutlaatuisia elämysmatkoja luonnonkauniille paikoille kokeneiden ja inspiroivien ohjaajien johdolla.

Kompensoimme kaikki matkamme aiheuttamat liikennepäästöt ilmastoapu.fi:n kautta. Matkaa varatessasi voit tehdä saman.

Lämpimästi tervetuloa matkalle Team Nordic Trailin kanssa!

ELÄMYSMATKAT

Elämysjuoksu ja Ruskatrail, Äkäslompolossa syksy 2021
Koe värikkäitä vuoria juoksukengissä! Team Nordic Trail opastaa sinua Äkäslompolon kauneimmista syksyn polkuista.
Explore Lapland, Polkujuoksuekskursio 10-13.6.2021
Koe keskiyön aurinko ja koskematon erämaa juoksukengissä
Tour Mont Blanc, kesä 2021
Koe Mont Blanc! Tee unelmiesi matka, huippu sesongin aikana, huippuseurassa. Team Nordic Trailin matkalla pääset nauttimaan häkellyttävistä maisemista – juoksukengät jalassa.

KURSSIT

Team Nordic Trail Aloitussarja syksy 2020
Syksyn aloitussarja on kuuden viikon kestävä aloituskurssi joka alkaa viikko 36, kaikissa ryhmissä. Kurssin hinta on 50 €. Meillä käy myös liikuntasetelit.  Ota yhteyttä: info@teamnordictrail.fi ( Max 15 henk / ryhmä )
TNT Inspiraatioilta - Otsalamppujuoksu-24.9.2020
Ostalamppujuoksukurssin teoreettinen osa alkaa klo 18.30, Team Nordic Trailin kurssitilassa, Jaakonkadulla 41. Kursiin voit myös osallistua Boon TV:n kautta, livenä tämän linkin kautta. Ilmoittaudut kurssiin alla. Klo 19.30 alkaa kurssin juoksuosa, Vanha Sataman metsässä. Silloin kokeillaan erilasia otsalamppuja ja saatte myös kokeilla juosta heijastinradoilla.   Illan aikana otsalamput lainattavissa.   Kurssin aikana tarjoillaan kahvia / teetä ja välipaloja.   Ota mukaasi oma juomapullo ja myös energiaa (suklaa tai energiageeli)
Opi suunnistamaan kellon avulla, 26.10.2020
Opi sunnistamaan Carl-Anton Manssin ja Björn Kronholmin johdolla 26.10.2020 klo 18.00-20.15. Team Nordic Trailin GPX- sunnistus- ja navigointikurssi PIetarsaarssa. Voi myös osallistua Boon TV:n kautta. Varaa paikkasi jo tänään.