KÖP OCH LEVERANSVILLKOR

Gäller från 23.3.2020

Nätbutik
FÖRETAG Team Nordic Trail Oy ( 3090450-2 ) säljer produkter till myndiga privatpersoner i Finland och inom EU. Produkternas pris inkluderar mervärdesskatt. Vi förbehåller oss rätten att justera priser och leveranskostnader.

Beställning
Du kan beställa produkter i nätbutiken genom att plocka dem i din kundkorg och sedan betalar kundkorgens innehåll vid kassan. All information om kunden behandlas konfidentiellt. De uppgifter som vi begär i samband med beställningen används enbart för att leverera beställningen eller för att reda upp oklarheter i den. När du beställer från nätbutiken förutsätter vi att du har bekantat dig med och godkänt leveransvillkoren som gäller vid den tidpunkten.

Betalning
Betaltjänsten erbjuds av Paytrail ( 2552865-3 ) i samarbete med bankerna och kreditinstituten. Betaltjänsten kräver varken extra avgifter eller registrering från användarens sida. Paytrail är ett betalningsinstitut och en betaltjänstleverantör som lyder under Finansinspektionen. All dataöverföring och penningtrafik är SSL-skyddad, vilket betyder att ingen utomstående kan se dina uppgifter.

Efter en lyckad betalning får näthandlaren omedelbart information om att din betalning kommit in och du får en orderbekräftelse per e-post. Meddelandet innehåller en länk till webbtjänsten Köparens hjälpreda, där du när du så önskar, dygnet runt kan bl.a. returnera produkter, göra en reklamation och ge respons om din beställning.

Din betalning överförs till försäljaren först efter att du mottagit beställningen och haft en möjlighet att kontrollera den. Tidsfristerna för kontrollen meddelas skiljt för varje beställning i orderbekräftelsen

Betalsätt
Nätbankernas nätbetalningsknappar
Du kan använda alla de finländska bankernas nätbetalningsknappar då du betalar din beställning. När du använder bankkoder som du fått från din bank och vill betala dina inköp, kommer du att överföras för en liten stund till din egen nätbank där du kan betala produkterna direkt från ditt bankkonto.

Kortbetalningar med Visa, Visa Electron, Mastercard och Business Eurocard
Att betala med kort i vår nätbutik är enkelt och tryggt. Kortbetalningarna i vår nätbutik erbjuds av Paytrail. Alla kortuppgifter hanteras alltid i ett säkert datanätverk. Kortnummer lagras inte av Paytrail eller nätbutikens system utan de behandlas av den tekniska tjänsteleverantören.

Betalning med faktura och delbetalning
Vi erbjuder dig ett enkelt och säkert alternativ att betala ditt inköp på faktura.
Då du väljer att betala ditt inköp på faktura kommer du alltid att ha minst 14 dagar betalningstid. Köparen måste ha fyllt 21 år. Dröjsmålsränta går enligt räntelagen, dvs 7 % + räntesats. För påminnelse debiterar vi fem (5) euro.

Beställnings- och betalningsbekräftelse
När din beställning har gått igenom får du en orderbekräftelse per din e-post. En förutsättning för att sända meddelandena med bekräftelse är att du har uppgett din e-postadress i samband med beställningen.

Leveranser och leveranskostnader
När du har valt betalsättet och få din beställning levererad ser du vilka leveranskostnaderna blir. Vi skickar beställningarna som rekommenderade (exempelvis som postpaket) eller som icke rekommenderade försändelser, av dessa kan de rekommenderade följas upp med hjälp av en försändelsekod.

Leveranstid
Vår normala leveranstid i Finland varierar mellan 3-5 dagar och tiden beror på beställningen och leveranssättet. Närmare tider meddelas i samband med produktalternativen. Vi ansvarar inte för förseningar på grund av oöverstigliga hinder eller indirekta olägenheter som förseningarna orsakat. Vi informerar på vår nätbutiks hemsida om avvikande leveranstider.

Bytes- och returvillkor
Enligt den finska konsumentskyddslagen har du rätt att byta eller returnera hela din beställning eller en del av den till säljaren inom 14 dagar från att du har mottagit beställningen. Returrätten gäller endast oanvända och säljbara produkter i originalförpackning.
När du returnerar den levererade beställningen ska du sätta med ditt kundnummer/ditt namn och dina kontaktuppgifter samt ditt kontonummer så att pengarna kan återbetalas.

Returadress:
Team Nordic Trail Oy
Kulneffsgatan 1
68600 Jakobstad

Problemsituationer
Ifall att produkten har kommit bort eller blivit skadad under transporten eller om den i övrigt inte motsvarar din beställning ska du senast inom 14 dagar meddela felet till dem som nämns i bytes- och returvillkoren. Om paketet har blivit skadat i posten ska du omedelbart göra en reklamation om produkten till posten.

Returrätt/Reklamation
Om du ångrar ditt inköp eller har fått fel storlek eller skadad vara har du rätt att inom 14 dagar returnera den oanvända varan kostnadsfritt.

Kunduppgifter
Dina kunduppgifter utlämnas aldrig till tredje part.

Force Maejeure
Enligt gällande lag.

Kontakta oss om det är något du funderar över!
info@teamnordictrail.fi