RESOR OCH KURSER

Välkommen med och upplev fantastiska resmål under våra löp- och vandringsresor runtom i Finland och i hela världen. Team Nordic Trail erbjuder ett unikt utbud av upplevelseresor till natursköna platser tillsammans med erfarna och inspirerande ledare.

Alla våra resor klimatkompenseras genom ilmastoapu.fi. När du bokar din resa kan du välja att göra det samma.

Varmt välkommen med och upplev världen tillsammans med oss på Team Nordic Trail!

UPPLEVELSERESOR

Gran Canaria upplevelselöpning 6-19.3 2022
Lämna marsslasket och boosta vintern på bästa sätt med många träningstimmar! Med denna resa vill vi ge dig ett avbrott med lite varmare och ljusare dagar samtidigt som du får träna och ta dig fram i en magnifik natur och kuperad terräng. Dagarna består av upplevelselöpning i många timmar för löpare i olika nivåer, upplevelser, lunch i mindre byar, avkoppling på hotellet och mycket mer. Välkommen med och upplev Gran Canaria i löpskor!       För bokning via Finland vänligen kontakta info@teamnordictrail.fi så berättar vi mera. Resan ordnas i samarbete med TNT Sverige med start från Stockholm/Arlanda. Varmt välkommen med!
Ruka Trailcamp Beginner 30.6 - 3.7.2022
Välkommen med på en fantastisk helg uppe i Ruka där vi fokuserar på skön träning och att utvecklas i att få löpningen till att bli en naturlig del av vardagen.
Upplevelselöpning och vandring i Äkäslompolo hösten 2021
Upplev av färgsprakande fjäll i löparskor! Team Nordic Trail guidar dej längs dom vackraste höststigarna i Äkäslompolo.

KURSER

Team Nordic Trail Nybörjarkurs hösten 2022
Team Nordic Trails nybörjarserie är en rolig och inspirerande nybörjarkurs för traillöpare som hålls i alla våra grupper under hösten 2022. Du behöver inte ha erfarenhet av att springa i skogen sedan tidigare, men är nyfiken och intresserad av att lära dej ett nytt sätt att löpa i grupp. Våra ledord är: träning, upplevelse och gemenskap. Nybörjarserien är öppen för alla och speciellt ämnad för nybörjare. Varmt välkommen med! Vi ses på stigarna! Under nybörjarserien lär du dej:
  • Löpteknik
  • Intervallträning
  • Backträning
  • Fartlek
  • Styrka
  • Rörlighet
Ruka Trailcamp 26-29.8.2021
Ruka Trailcamp är tillbaka! Detta är träningslägret för dej som vill springa lite längre och lite snabbare. Ruka Trailcamp erbjuder dej möjlighet att utvecklas både fysiskt och mentalt i din träning.
Vintertrail och SkiMo i Ruka 7-10.4.2022
Det bästa av två världar i ett paket, Vintertrail och Skimo i Finlands vackraste miljö.