PERSONLIG TRÄNING

Vill du utveckla din träning och få ett individuellt träningsprogram som skräddarsys just för dej och dina möjligheter och behov? Team Nordic Trails professionella personliga tränare hjälper dej nå dina mål – alltid med träningsglädjen och motivationen som drivande faktor.

Välj mellan olika långa program, innehåll eller varför inte kombinera med något lopp som extra morot och mål för din träning. Bekanta dej med våra träningspaket och boka din träning med Team Nordic Trail redan idag. Vi tar genast kontakt för att planera upp innehåll och målbild tillsammans med DEJ. Vi är med under hela resan. Vi lovar ta dej hela vägen fram till målet! Välkommen med!

PERSONLIGA TRÄNARE

Sari Dahlsten

Sari är en positiv och energisk PT som har mångårig erfarenhet av att leda olika idrottsgrenar. Med Sari som PT får du all tänkbar energi och pepp för att komma igång och vi lovar att du kommer att ha roligt längs vägen.

Skolning:
– Utbildad massör (2018), Yrkesinstitut ASKIedu
– Idrotts yrkesexamen (2016) Kuortane idrottsakademi
– Personal Trainer (2016) Kuortane idrottsakademi
– Licensierad Personal Trainer (2015)
           – Innehåller även hälsocoachutbildning samt konditionssdalstränarutbildning

Övriga kurser: Kettlebell ledare (Trainer4You), Hydrobic ledare (Finlands simförbund), Simlärare (Finlands Sim- och livräddningsförbund), Triatlonförbundets tränarskolning, nivå 1.

Pekka Kauranen

Pekka Kauranens specialområden är uthållighetsidrott och mångsidig träning. Pekka har fungerat som företagare i över 20 år och vet hur det är att kombinera vardagens pussel med målmedveten träning. Om dina mål är att klara av långa distanser och att övervinna dej själv är Pekka ditt naturliga val som PT. Som tränare är Pekka människonära, rejäl och uppmuntrande. I träningsupplägget ligger fokus alltid på återhämting och på att bemästra helhetsbilden.

Skolning
– Mental tränare (Trainer4You Oy) 2018
– Tränare i uthållighetsidrotter (Huippumoodi Oy) 2018
– Personal Trainer (Trainer4You Oy) 2017
– Kanditionssalstränare (Trainer4You Oy) 2019

Niklas Nyman

Niklas är träningsnörden som hjälper sej slipa på detaljerna. Niklas har en gedigen bakgrund som idrottare och har stor vana att leda och skapa förutsättningar för både motionärer och elitlöpare att lyckas i sina satsningar. Alltid med glimten i ögat.

Skolning:
– Skidförbundets Skidtränare nivå 1,2,3 (2015-2018)
– Yrkestränare, Kuortane (2018-2019)

MEDLEMSKAP
PÅ KÖPET

I alla program ingår medlemskap i Team Nordic Trail vilket betyder veckovis träning i alla våra grupper i hela Norden samt en medlemströja från Salomon