RESOR OCH KURSER

Gran Canaria upplevelselöpning 6-19.3 2022
Lämna marsslasket och boosta vintern på bästa sätt med många träningstimmar! Med denna resa vill vi ge dig ett avbrott med lite varmare och ljusare dagar samtidigt som du får träna och ta dig fram i en magnifik natur och kuperad terräng. Dagarna består av upplevelselöpning i många timmar för löpare i olika nivåer, upplevelser, lunch i mindre byar, avkoppling på hotellet och mycket mer. Välkommen med och upplev Gran Canaria i löpskor!       För bokning via Finland vänligen kontakta info@teamnordictrail.fi så berättar vi mera. Resan ordnas i samarbete med TNT Sverige med start från Stockholm/Arlanda. Varmt välkommen med!
Team Nordic Trail Nybörjarkurs hösten 2022
Team Nordic Trails nybörjarserie är en rolig och inspirerande nybörjarkurs för traillöpare som hålls i alla våra grupper under hösten 2022. Du behöver inte ha erfarenhet av att springa i skogen sedan tidigare, men är nyfiken och intresserad av att lära dej ett nytt sätt att löpa i grupp. Våra ledord är: träning, upplevelse och gemenskap. Nybörjarserien är öppen för alla och speciellt ämnad för nybörjare. Varmt välkommen med! Vi ses på stigarna! Under nybörjarserien lär du dej:
 • Löpteknik
 • Intervallträning
 • Backträning
 • Fartlek
 • Styrka
 • Rörlighet
Åland Trailcamp, oktober 2021
Njut av underbara höststigar tillsammans med Team Nordic Trail på vackra Åland! Vi har paketerat ihop de absolut finaste stigarna, den mest delikata maten och det mysigaste boendet till ett härligt trailcamp ute på Eckerö. Upplevelserna och äventyren väntar på dej! Låt Team Nordic Trail guida dej runt i den härlig skärgårdsmiljön. Vi utlovar en helg med garanterad hög upplevelse- och mysfaktor.  Varmt välkommen med! Meddela ditt intresse redan nu på info@teamnordictrail.fi
Team Nordic Trails Nybörjarkurs våren 2022
Vårens Nybörjarserien är en sex veckor lång nybörjarkurs med start vecka 17 i alla våra grupper. Kursens pris är 60 €. Du kan också betala med motionssedlar. ( Tag i så fall kontakt med info@teamnordictrail.fi ) Max 20 personer / grupp.   Team Nordic Trails nybörjarserie är en rolig och inspirerande nybörjarkurs för traillöpare som hålls i alla våra grupper under våren 2022. Du behöver inte ha erfarenhet av att springa i skogen sedan tidigare, men är nyfiken och intresserad av att lära dej ett nytt sätt att löpa i grupp. Våra ledord är: träning, upplevelse och gemenskap. Nybörjarserien är öppen för alla och speciellt ämnad för nybörjare. Varmt välkommen med! Vi ses på stigarna! Under nybörjarserien lär du dej:
 • Löpteknik
 • Intervallträning
 • Backträning
 • Fartlek
 • Styrka
 • Rörlighet
Boende på TNT:s tävlingshotell på NUTS KK 2022
Välkommen att boka in dej på Team Nordic Trails tävlingshotell under NUTS Karhunkierros 26-29.5.2022. Fyll i länken nedan och reservera ditt boende på Hotell Rukatonttu tillsammans med hela teamet från Team Nordic Trail. Det kommer bli en trailfest utan dess like. Visst är du med? Du kan välja mellan att bo själv eller dela rum med en kompis. I boendet ingår frukost. Lunch och middag kan du köpa på plats på hotellet i Ruka.   Alternativ 1. Boende 26-29.5.2022, tre nätter + frukost 220 €, faktureras per e-post Alternativ 2 Boende 25-29.5.2022, två nätter + frukost  150 €, faktureras per e-post   I priset ingår tillgång till en stor bastu och egen strand. Fri annullering fram till den 30.4.2022.   RESERVERA BOENDE >>
Ruka Trailcamp Beginner 30.6 - 3.7.2022
Välkommen med på en fantastisk helg uppe i Ruka där vi fokuserar på skön träning och att utvecklas i att få löpningen till att bli en naturlig del av vardagen.
Upplevelselöpning och vandring i Äkäslompolo hösten 2021
Upplev av färgsprakande fjäll i löparskor! Team Nordic Trail guidar dej längs dom vackraste höststigarna i Äkäslompolo.
Ruka Trailcamp 26-29.8.2021
Ruka Trailcamp är tillbaka! Detta är träningslägret för dej som vill springa lite längre och lite snabbare. Ruka Trailcamp erbjuder dej möjlighet att utvecklas både fysiskt och mentalt i din träning.
Explore Lapland, Trailexkursioner i Ruka 10-13.6.2021
Upplev midnattssolen och den orörda vildmarken i löparskor
Tour Mont Blanc, juni-juli 2021
Följ med på Team Nordic Trails populära löparresa runt Mont Blanc.
Vintertrail och SkiMo i Ruka 7-10.4.2022
Det bästa av två världar i ett paket, Vintertrail och Skimo i Finlands vackraste miljö.
Marocko och Atlasbergen, våren 2022
Upplev Atlasbergens spektakulära natur- och kulturliv längs vägen mot Nordafrikas högsta topp!
Sydafrika och Drakensbergen, januari 2022
Välkommen till en spektakulär drömresa till sydafrika