TOUR MONT BLANC – Unelmiesi matka Alpeille

Koe Mont Blanc! Tee unelmiesi matka, huippu sesongin aikana, huippuseurassa. Team Nordic Trailin matkalla pääset nauttimaan häkellyttävistä maisemista – juoksukengät jalassa.

Osallistu matkalle jossa juoksemme legendaarisen UTMB-reitin, eli Ultra Trail Mont Blanc tai lyhyemmin Tour Mont Blanc. Reitti, joka on lähes 179 kilometriä pitkä ja jossa on yli 10 000 korkeusmetriä, ihastuttaa haastavuudessaan. Ympärillä kohoaa alppien jylhät maisemat josta varsinki Mont Blanc erottuu selvästi (4 810 m).

Kolme maata

Lähtö tapahtuu Ranskassa, jonka jälkeen reitti vie meidät Italiaan ja Sveitsiin . Reitti kestää yhteensä seitsemän päivää. ”Maali” on Ranskassa, maailmankuulussa Chamonix’ssa.

Täysihoito

Juoksemme päivät pitkät ja yövymme vuoristokylissä ja -kaupungeissa. Team Nordic Trail hoitaa kaiken logistiikan Geneven lentokentän lähtien, muun muassa kuljetukset, ateriat, opastukset ja paljon muuta.

Huoltoauto kuljettaa koko viikon ajan tavarasi yösijasta toiseen. Reissuun osallistuu myös oma kokki joka valmistaa niin lounaan kun illallisen. TNT:n oppaat suunnittelevat ohjelman osallistujien mukaan, mukana on useampi taitava ja innostava opas.

Matkan tiedot:

Milloin? 28.6-5.7.2020

Millainen matka? Tapahtuma. Juoksua ryhmässä Mont Blancin ympäri.

Taso? Suosittelemme, että olet juossut puolimaratonin ennen reissua.

Lisää tietoa? Lue lisää erillisten otsikoiden alla.

Huom: Rajattu määrä paikkoja.

Pakettimatka sisältää: Kaikki tarvittavat kuljetukset (transfer) sekä muu tarvittava logistiikka

7 yötä erityyppisissä majoitukissa (mukana on sekä vaatimattomat vuoristomajat sekä hienot hotellit).

Täysihoito ja täysi palvelu kaikkina päivinä: aamiainen, lounas ja päivällinen

Team Nordic Trailin ohjaajat, jotka varmistavat että matkasi sujuu turvallisesti.

Matkaehdot.

Tasot

Matka sopii sinulle, joka haluaa haastaa itseäsi. Tämä on seikkailu turvallisessa seurassa. Ohjaajamme pitävät huolta osallistujista ja sopeuttavat ohjelman osallistujien tarpeiden mukaan. Päiväetappien aikana juoksemme, mutta välillä patikoimme, sisältäähän reitti päivittäin 500 – 1500 korkeusmetriä. Jakaannumme tarvittaessa pienempiin ryhmiin ja voit valita juoksetko koko päivän vai lähdetkö seuraavaan majapaikkaan puolen päivän aikaan, huoltoauton mukana.

Iltaisin tarjolla on lisää treeniä, esimerkiksi voimaharjoittelua, venyttelyä tai intervallitreeniä kaikkien pirteimmille. (Loput voivat levätä ja nauttia vaikkapa oluesta – onhan tämä lomamatka.)

Kontrastien matka

Muutaman päivän aikana juokset, yövyt ja syöt eri maassa. Nukut erilaisissa sängyissä – välillä luksushotellissa, välillä yksinkertaisessa majatalossa. Ateriat koostuvat ravintolaruoasta, kotitekoisesta ruoasta ja mukaan otetuista eväistä.

Vuoret näyttävät erilaisilta riippuen siitä katsooko niitä Sveitsistä, Ranskasta tai Italiasta.

Tervetuloa mukaan unelmien matkalle!

Varusteet

Ennen matkaa (noin 30-45 päivää) Team Nordic Trail lähettää ehdotuksen varusteista sekä yksityiskohtaisen ohjelman.

Täysihoito

Team Nordic Trail järjestää kaiken logistiikan ja kaikki ateriat. Sinä voit keskittyä juoksemiseen, tutustua muihin juoksijoihin ja nauttia maisemista – me hoidamme kaiken muun.

Chamonix

Chamonix on tunnettu kaupunki alppien sydämessä. Kaupunkia kutsutaan myös extremelajien pääkaupungiksi, siellä on esimerkiksi kolme kertaa enemmän urheilukauppoja kuin pizzerioita. Kaupungissa on paljon tekemistä, joten jos päätät lopettaa juoksemisen aikaisin jonain päivänä löydät taatusti jotain tekemistä.

MATKAN HINTA

1 599 EUROA ( ei sis. lentolippuja )

KIINNOSTUSILMOITUS: info@teamnordictrail.se