PT | Harjoituspaketit / TNT PT-palvelu, kuukausiohjelma

TNT PT-palvelu, kuukausiohjelma

Harjoittele pitkäaikaisia ja kestäviä tavoitteita yhdessä Team Nordic Trailin kanssa. On jo korkea aika keskittyä kesään 2021 ja kilpailuihin, joihin haluat osallistua. Harjoittamalla kuukausiohjelmamme mukaan autamme sinua pääsemään alkuun, saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi ja samalla hauskanpitoa tiellä. Kuukausiohjelmiin sisältyy myös jäsenyys Team Nordic Trailissa sekä Salomon jäsenpuku.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme sinulle enemmän järjestelystä ja sisällöstä: info@teamnordictrail.fi. Autamme mielellämme! Lämpimästi tervetuloa!

Ensimmäinen kuukausi (149 €) maksetaan täällä verkkokaupan kautta, muut kuukaudet laskutetaan sähköpostitse (149 € / kuukausi).

149,00  joka 1 kuukautta

This will also add the following products to your cart:

  • Jäsenyys

Personal trainerit

Niklas Nyman

Niklas on treeninörtti, joka auttaa sinua hiomaan yksityiskohtia. Niklaksella on kattava urheilijan tausta ja hänellä on kokemusta ohjata sekä kuntoilijoita että huippu-urheilijoita ja luoda edellytyksiä onnistuneille suorituksille. Aina pilke silmäkulmassa.

Koulutus:
– Hiihtoliiton hiihtovalmentaja, taso 1,2,3 (2015-2018)
– Ammattivalmentaja, Kuortane (2018-2019)

Pekka Kauranen

Pekan erityisalaa ovat kestävyyslajit ja monipuolinen harjoittelu. Pekka on toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta ja tietää millaista on yhdistää tavoitteellinen harjoittelu ja arjen kiireet. Jos tavoitteenasi ovat pitkät matkat ja itsesi ylittäminen, on Pekka sinun valintasi. Valmentajana Pekka on ihmisläheinen, jämäkkä ja kannustava. Valmennuksessa palautumiseen ja kokonaiskuormituksen hallintaan kiinnitetään erityistä huomiota.

Koulutus:
– Psyykkinen valmentaja (Trainer4You Oy) 2018
– Kestävyysvalmentaja (Huippumoodi Oy) 2018
– Personal Trainer (Trainer4You Oy) 2017
– Kuntosalivalmentaja (Trainer4You Oy) 2017

Sari Dahlsten

Sari on positiivinen ja energinen PT, jolla on monivuotinen kokemus erilaisten urheilulajien ohjaajana. Sari PT:nä saat kaiken sen energian ja sparrauksen mitä tarvitset päästäksesi alkuun ja lupaamme että sinulla on hauskaa matkan aikana.

Koulutus:
– Koulutettu hieroja (2018), Ammattiopisto SAMIedu (Seinäjoen hierojakoulu)
– Liikunnan ammattitutkinto (2016), Kuortaneen urheiluopisto
– Urheiluopistojen hyväksymä Personal Trainer (2016), Kuortaneen urheiluopisto
– Lisensoitu Personal Trainer (2015), Trainer4You/EHFA
o sisältää myös hyvinvointivalmentajan ja kuntosalivalmentajan koulutuksen

Muut kurssit mm:
– Kahvakuulaohjaaja (Trainer4You), Hydrobic-ohjaaja (Suomen uimaliitto), Uimaopettaja (Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto), Triathlonliiton 1-tason valmentajakoulutus.