Elämysjuoksu ja Ruskatrail, Äkäslompolossa syksy 2021

Upeita päiviä Äkäslompolossa

 

Tervetuloa todella nautittavaan matkaan yhdessä Team Nordic Trailin kanssa. Mukavien syyspäivien aikana sinulla on mahdollisuus vaeltaa tai juosta polkuja pitkin ja nauttia hienosta koskemattomasta luonnosta yhdessä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Äkäslompolon matkalla on mukana useita Team Nordic Trailin ohjaajia. Voit valita sekä ryhmän että tason sinun oman kokemuksen mukaan. Keskitymme täysin kokemaan tuntureiden parhaat puolet ja ympäröivän ruskan värittämän luonnon. Tärkeää on, että tunnet olosi hyväksi. Päivittäisten oman tason juoksulenkin lisäksi sen takaavat hyvä ruoka ja rentouttava iltasauna.

Ruska Äkäslompolossa

Ruska-aika Äkäslompolossa on jotain erikoista. Silloin luonto on värikkäimmillään, ilma on raikasta ja poluista tulee erityisen kutsuvia sekä kävelijöille että juoksijoille. Syyskuun ensimmäiset viikot ovat korkea sesonkiaikaa lomalla Suomen Lapissa. Käytämmekin tilaisuuden ajoittaa polkujuoksu- ja vaellusretkemme Äkäslompoloon juuri tuolloin.  Viemme sinut hienoimmille paikoille ja takaamme sinulle upeita luontoelämyksiä ja juoksu- tai vaelluspäiviä, jolloin voit rentoutua ja ladata itseäsi puhtaassa tunturiympäristössä.

Majoitus ja ruoka

Äkäslompolon Elämysviikolla majoitumme Raitismajaan. Lisätietoja majoituksesta täältä.
Matkapaketti sisältää täyshoidon eli aamiaisen, lounaan ja päivällisen.
Mökissä meillä on käytössä kaksi suurta kuivaushuonetta, joissa voi kuivata välineet ja vaatteet, jos harjoittelee useita kertoja päivässä.

Kaksi erillistä (miesten ja naisten) saunaa, jossa on tilaa jopa 15 hengelle, tekee saunomisesta sujuvaa.
Lisäksi mökissä on erilliset televisiot ja takat, pingispöydät ja pieni kuntosali. Takka sopii erinomaisesti illan ohjelmiin ja tulevan koulutuspäivän suunnitteluun.

Järjestämme joka ilta jooga- ja liikkuvuusharjoituksia, ja osallistumme myös inspiroivaan luentoon, joka käsittelee sekä elämysjuoksua että luonossa liikkumista. Näin osallistujat voivat kehittyä ja saada uusia vinkkejä ja ideoita joita hyödyntää jatkossa.

Team Nordic Trailin ohjaajat kertovat sinulle myös äkäslompolon luonnosta ja alueen historiasta.  Juoksemisen ja retkeilyn lisäksi tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen kokemuksen, johon sisältyy hyvää ruokaa, miellyttävää yhdessäoloa sekä mahdollisuuden oppia ja kehittyä sekä retkeillijänä että polkujuoksijana.

 

Matkaan sisältyy

Matkan jokaisena päivänä on vähintään kaksi erillaista ryhmää. Voit valita ryhmän joko reitin pituuden tai etenemisnopeuden mukaan ( vaellus/juoksu). Seuraavan päivän reitit esitellään joka ilta, jotta voit valita, mihin ryhmään haluat liittyä seuraavana päivänä. Sinun ei tarvitse päättää etukäteen, vaan voit tehdä valinnan kuuloisenkin päivän ja fiiliksen mukaan.

Voit valita näiden matkojen välillä:

Kukastunturin kierros, noin 20 km

Pirunkuru-kierros, noin 8 km

Totovaaran kierros, 13,4 km

Tuomikurun kierros, 6,3 km

Pallas-Hetta, 55 km

NUTS-reitti, 37 km

Matkan hintaan sisältyy

Majoitus, viisi yötä Raitismajassa

Ruoka, aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala joka päivä

Joogaa ja liikuntaa joka ilta

Inspiraatioiltoja retkeilystä ja juoksemisesta

Sauna ja ilmainen pääsy kuntosalille

Lähetämme ennen matkaa kaikille osallistujille varusteluettelon.

 

Matkan järjestää Team Nordic Trail Oy ja se noudattaa suomalaista pakettimatkaa koskevaa lakia.

Matkaehdot löytyvät sivun alaosasta.

Varauksen yhteydessä 250 euron varausmaksu sis. Alv.

Hinta: 549,00 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA ELÄMÄSI MATKALLE!

Kiinnostunut? Osoita kiinnostuksesi tai varaa matka jo tänään.