Etelä-Afrikka ja Lohikäärmevuoristo, 22-31.1.2021

Tervetuloa upealle unelmamatkalle Etelä-Afrikkaan

Valitse juoksu tai vaellus. Ohjelmassa on vuoria, aurinkoa ja seikkailua!

Jos olet odottanut suurta seikkailua, voimme iloksemme kertoa, että sellainen on nyt tarjolla. Tämä matka sisältää kaiken ja vielä enemmän! Ohjelma on täpötäynnä elämyksiä mahtavilla Lohikäärmevuorilla.

Seikkailua ja elämyksiä

Olemme koonneet matkan, jolle olemme itsekin aina halunneet lähteä! Matka tarjoaa kymmenen päivää vaellusta ja juoksemista Etelä-Afrikan koskemattomissa vuoristomaisemissa, mahtavia luontoelämyksiä ja neljän tai viiden tähden luksushotellien kaikki mukavuudet. Olemme valinneet ainutlaatuisia elämyksiä, jotta juuri sinä saat kokea ikimuistoisia hetkiä. Etelä-Afrikassa seikkailut odottavat aivan kulman takana!

Koe taianomaiset Lohikäärmevuoret

 

Lohikäärmevuoret ovat Etelä-Afrikan korkein vuoristo. Lähes 1 000 kilometriä pitkässä vuoristossa riittää koskematonta luontoa silmänkantamattomiin. Vuorijono kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vaellus-, juoksu-, vuorikiipeily- ynnä muita mahdollisuuksia on rajattomasti!

Yhdessäolo ja majoittuminen

Tällä matkalla on mukana sekä eteläafrikkalaisia, paikallisia oppaita että kokeneita Team Nordic Trailin matkanjohtajia. Majoitumme yhdessä kahdessa eri loistohotellissa täysihoidolla – Cathedral Peak Hotelissa Lohikäärmevuorten juurella ja Nambiti Hills Private Game Lodgessa (safarihotelli keskellä erämaata!). 100-prosenttinen elämys on tämän matkan avainsana!

Rajoitettu määrä paikkoja

Matkalle on tarjolla rajoitettu määrä paikkoja. Älä odota liian pitkään – unelmamatka on täällä!

Lämpimästi tervetuloa elämäsi matkalle!

Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka on kuin toisesta maailmasta. Maassa on rikas luonto, kasvillisuus ja eläimistö, ja se on kauniimpi kuin voisit kuvitellakaan. Tässä maassa saat kokea kaiken pauhaavasta merestä ja savannin safariajeluista – strutsien, leijonien, norsujen ja muiden eksoottisten eläinten seurassa – vaellukseen tai vuorikiipeilyyn pohjoisen Lohikäärmevuorilla. Kapkaupunki on lisäksi suosittu vaihtoehto niille, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen kaupunkimiljöön. Etelä-Afrikassa on 47 miljoonaa asukasta, ja sen virallisia kieliä ovat englanti, afrikaans ja yhdeksän pienempää bantukieltä.

Majoitumme matkan aikana kahdessa luksushotellissa – Cathedral Peak Hotelissa ja Nambiti Hills Private Game Lodge -safarihotellissa.

Cathedral Peak Hotel ****

Matkan ensimmäiset seitsemän yötä majoitumme upeassa neljän tähden hotellissa, aivan Lohikäärmevuorten juurella. Albert van der Riet osti vuonna 1936 maatalon, josta hän alkoi rakentaa hienoa hotellia. Nykyään hotellin omistaa van der Rietin poika William ja hänen vaimonsa Belinda. Vaikka Cathedral Peak Hotel on nykyisin yksi Lohikäärmevuorten suosituimmista

hotelleista, he ovat onnistuneet säilyttämään kotoisan ja rauhallisen miljöön kaukana kaikesta melusta ja liian suurista turistimääristä…

Hotellissa on tarjolla kaikki mahdolliset mukavuudet, kuten hienot sängyt, ensiluokkainen ruoka, hyvät palvelut ja upeat maisemat. Majoitumme täysihoidolla eli siihen sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen. Sinun ei siis tarvitse miettiä paljon muuta kuin sitä, millaisia elämyksiä matkan kuhunkin päivään sisältyy. Mukavan majoituksen ansiosta voimme keskittyä sataprosenttisesti seikkailuihimme!

Nambiti Hills Private Game Lodge *****

Majoitumme lisäksi kaksi yötä mukavissa luksussviiteissä viiden tähden Nambiti Hills -hotellissa, joka sijaitsee keskellä upeaa luonnonpuistoa. Erämaan vierellä majoittuminen on elämys jo itsessään! Päivisin saamme ihailla savannimaisemia ja öisin tuhansia tähtiä, jotka valaisevat yötaivaan. Olemme niin kaukana kaupungista ja hälystä kuin mahdollista. Tämänkin hotellin palvelu-, ruoka- ja tilatarjonta on ensiluokkaista.

Matkan taso?

Matka sopii kaikille tasoille! Matka on täynnä erilaisia elämyksiä sekä vaeltajille että juoksijoille. Kaikki elämykset ja päivät ovat tarjolla useissa tasoryhmissä. Parit voivat hyvin osallistua matkalle, sillä toinen voi valita juoksuryhmän ja toinen vaellusryhmän. Muut aktiviteetit, kuten safari, viininmaistelu ja luennot tehdään tietenkin yhdessä.

Facebook-ryhmä Liity mukaan matkan Facebook-ryhmään, niin voit tutustua muihin osallistujiin tai esittää kysymyksiä mieltäsi askarruttavista asioista.

Varusteet

Team Nordic Trail lähettää tietoa matkasta sekä varustelistan ja alustavan ohjelman noin 30–45 päivää ennen lähtöä. Alustava varustelista löytyy jo ”Varusteet” -sivulta. Majoitumme hienoissa hotelleissa, mutta tarvitset varusteita ulkoaktiviteetteihin.

Lentomatka

Lentoliput eivät sisälly matkan hintaan. Kuljettajamme tapaa osallistujat Johannesburgin lentoasemalla (OR Tambo).

Lisätiedot: info@teamnordictrail.se

Viisumi

Et tarvitse viisumia matkalle.

Matkan järjestäjä: Team Nordic Trail Ab

Kiinnostusilmoitus: info@teamnordictrail.se

Hinta: 3 299,00 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA ELÄMÄSI MATKALLE!

Kiinnostunut? Osoita kiinnostuksesi tai varaa matka jo tänään.