Tervetuloa unohtumattomalle juoksu- ja vaellusmatkalle Dolomiiteille  30.7-5.8.2019!

 

 

 

Sinun kokemuksesi on meille tärkeä ja nyt voimme tarjota ennennäkemättömän juoksu- ja vaellusmatkan. Reitti kulkee tarkoin valikoiduilla poluilla ja yövymme juuri oikeilla paikoilla. Näin voimme jatkuvasti nauttia maagisista näkymistä, joko juosten tai kävelen. 

Matkamme alkaa Cortinasta, Dolomiittien ”pääkaupungista”. Cortina sijaitsee syvässä laaksossa, ympärillä kohoaa jyrkät vuoret. Vietämme täällä pari päivää ennen kuin jatkamme korkeammalle vuoristoon Rifugio Auronzoon, joka on yksi korkeammin sijaitsevista vuoristoasemista. Vieressä on tunnettu vuori, kolmen huipun ”Tre cime di Lavaredo”.

 

 

Täysi palvelu!

 

Team Nordic Trail hoitaa logistiikan, transferit, ruokailut, majoitukset, turvallisuuden, suunnittelun jne. Emme ainoastaan opi tuntemaan Dolomiitteja, vaan myös italialaista vuoristokulttuuria laajemmin. Aamuisin aloitamme liikkuvuusharjoituksilla, iltaisin nautimme lasin viiniä ja matkan aikana valokuvaamme ja jaamme päivän kokemukset. Tämä on ainutlaatuinen unelmamatka – juoksu- ja vaelluskengissä!

 

 

Tämä on myös vaellusmatka

 

Tiedämme, että Team Nordic Trail liitetään ensisijaisesti polkujuoksuun, mutta tämä matka on myös vaellusmatka. Tai ehkä sana vaelluskokemus kuvaa matkaa parhaiten. Meillä on vuosien kokemus vaellusmatkojen järjestelyistä, ja varsinkin matkoista Dolomiitteihin ja Italiaan.

Jakaannumme tarvittaessa pienempiin ryhmiin ja voit valita juoksetko tai vaellatko koko päivän.

Tämän matkan erikoisuus on Dolomiittien tarjoamat dramaattiset näkymät. Erikoiset ovat myös kontrastit, sekä maiseman että asumisen puolesta. Yövymme niin vaatimattomissa majataloissa kuin ylellisissä hotelleissa.

 

Varusteet

 

Ennen matkaa, noin kuukausi ennen lähtöä, Team Nordic Trail lähettää tarkan ohjelman sekä varustelistan. Jo nyt voit valmistautua reissuun lukemalla alustavan varustelistan, joka löytyy ”Varusteet”-sivulla.

 

Lennot

Lentoliput eivät sisälly matkan hintaan. Kuljettajamme hakee matkan osallistujat Venetsian lentokentältä. Sinun pitää varata lento joka laskeutuu Venetsian lentokentällä viimeistään klo 09.40 30.7. Paluumatka voi aikaisintaan olla klo 10.20 5.8.

Otathan yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä lentosi suhteen!

 

 

Täysihoito

 

Team Nordic Trail järjestää logistiikan ja kaikki ruokailut. Voit rentoutua ja keskittyä vaelluskokemukseen – me hoidamme kaiken muun!

MATKAN HINTA: 1 290 euroa (lentolippu ei sisälly matkan)

 

VARAA MATKASI >>

 

 

Dolomiitit

Dolomiittien vuoristo Italiassa liitettiin 2009 UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Se oli toinen italialainen kohde UNESCO:n listalla, ensimmäinen oli Eoliset saaret. Vuoristo on tunnettu jyrkistä muodoistaan ja pystysuorista seinämistään, jotka usein hohtavat vaaleanpunaisina. Vuoristossa on 18 yli 3 000 metrin huippua ja alueen kokonaispinta-ala on 141 903 hehtaaria. Dolomiitit sijaitsevat alueilla Trentino-Alto Adige, Veneto ja Friuli Venezia Giulia.

 

Kysymykset ja varaukset:

Ota yhteyttä: ida@teamnordictrail.se / 050-3562995