Välkommen på en unik löp- och vandringsresa till Dolomiterna 30.7-5.8.2019!

Vårt största fokus är din upplevelse, och här kommer  nu en löp- och vandringsupplevelse utan dess like! Vandringsturer på noga utvalda stigar och boende på precis de rätta platserna för konstanta magiska vyer och upplevelser.

Vi utgår ifrån Cortina, Dolomiternas ”huvudstad” som ligger i en djup dal med lodräta klippor omgjärdandes. Här upplever vi bergen i ett par dagar innan vi beger oss högre upp och bor på en av de högsta bergsanläggningarna; Rifugio Auronzo, precis bredvid den mäktiga och välkände ”Tre cime di Lavaredo”; berget med tre toppar.

Full service!

Vi på Team Nordic Trail tar hand om all logistik, transfer, måltider, boenden, säkerhet, planering etc. Vi upplever inte bara dolomiterna utan även den italienska bergskulturen, vaknar upp med rörlighetsträning, dricker vin, fotograferar och mycket mer. Det här är en äventyrlig och unik drömresa i löp- och vandringskängor!

Välkommen med på en sann vandringsupplevelse!

Det här är både en löp- och vandringsresa

Vi vet att vi på Team Nordic Trail främst förknippas med löpning men det här är också en ren vandringsresa. Eller vandringsupplevelse som vi föredrar att beskriva resan som! Vi har flerårig erfarenhet av vandringsresor och resor till just Dolomiterna och Italien. Vi har satt ihop vår favoritupplägg och det som verkligen gör den här resan är den dramatiska miljön!

Du kan välja om du deltar i vanrings- eller löpgruppen och vill du byta grupp under resan går det utmärkt. Välj fart efter dina behov och önskemål.  Kontrasterna under resan är lika omväxlande som bergsvyerna; från spartanska hytter till lyxiga hotell.

 

Utrustning

Team Nordic Trail skickar ut information inför avresa med förslag på packningslista och detaljerat program ca 30-45 dagar innan avresa. Men du kan redan nu förbereda dig med vår preliminära utrustningslista under fliken ”utrustning”.

Flygtider

Flygbiljetter ingår ej i resans pris. Vår transport möter upp deltagarna på flygplatsen.  Det är behöver du boka in dej på ett flyg som landar senast 09.40 den 30.7 i Venedig och lyfter tidigast 10.20 den 5.8.

Du är välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med din bokning!

 

Helpension

Team Nordic Trail ordnar all logistik och alla måltider. Sitt tillbaka och njut, fokusera på din vandring och gemenskapen – så ordnar vi allt annat!

 

RESANS PRIS:  1290 euro ( exkl. flyg, res gärna ner på ett hållbart sätt )

 

BOKA DIN RESA >>

 

 

Dolomiterna

De spekatkulära dolomitmassiven i italienska Alperna blev 2009 det andra italienska naturfenomenet att upptas på UNESCOs lista (efter Eoliska öarna). Dolomiterna karaktäriseras av sina tvära formationer; kilmoterhöga fantastiska stenväggar som gärna lyser i rosa toner. Smala dalgångar, häftiga växlingar och mycket fossiler hör också till bilden. Arton toppar når över 3.000 m i det sammanlagt 141.903 ha stora området, fördelat i regionerna Trentino-Alto Adige, Veneto och Friuli Venezia Giulia.

 

För frågor och bokning: 
Tag kontakt: ida@teamnordictrail.se / 050-3562995