VASTUULLISUUS­POLITIIKKA

Vastuullisuus kaikessa toiminnassamme
Meille Team Nordic Trailille vastuullisuus on tärkeää ja teemme työtä vastuullisen toimintaan ja matkailun eteen joka päivä. Meille vastuullisuus tarkoittaa kokonaisvaltaista vastuuta toimintamme taloudellisesta, sosiaalisesta ja ympäristövastuusta.

Yhteistyökumppaneiksi hyväksymme vain ympäristöä, luontoa ja paikallisia ihmisiä vastuullisesti huomioivat kumppanit, jotka jakavat arvomme vastuullisesta matkailusta. Matkakohteemme ovat maailman upeimpia paikkoja ja haluamme niin olevan jatkossakin.

Ympäristö ja ilmastonmuutoksen hillintä ovat meille erityisen tärkeitä. Päivittäisessä toiminnassamme muun muassa:

  • Lajittelemme jätteemme
  • Vältämme paperisten tulosteiden käyttämistä
  • Meillä ei ole fyysinen toimistoa
  • Teemme työmatkamme mahdollisuuksien mukaan julkisilla kulkuvälineillä, jalan, juosten tai pyöräillen

Vastuullinen matkailu
Vastuullisessa matkailussa kunnioitetaan ympäristöä, paikallisia yhteisöjä ja kulttuuria. Vastuullinen matkailu edistää sukupuolten tasa-arvoa luomalla työpaikkoja erityisesti naisille ja nuorille, kunnioittaa kohdealueen paikallisväestöä, antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan elämään, luo resursseja ympäristön ja paikallisten kulttuurien suojelemiseen sekä auttaa elävöittämään maaseutua ja kaupunkialueita.

Päästöjen kompensointi / hyvittäminen
Päivittäisten vastuullisten toimiemme lisäksi, selvitimme toimintamme ja työmatkojemme päästöt, jotka hyvitimme yhteistyökumppanimme Ilmastoavun kautta.

Ilmastoavun verkkokaupassa jokainen voi hyvittää päästöjään. Suosittelemme myös asiakkaitamme hyvittämään matkojensa päästöt Ilmastoavun kautta ilmastonmuutoksen hidastamiseksi.

Lue lisää päästöjen hyvittämisestä Ilmastoavun sivuilta.