PT | HARJOITUSPAKETIT

TNT PT-palvelu, kuukausiohjelma
Harjoittele pitkäaikaisia ja kestäviä tavoitteita yhdessä Team Nordic Trailin kanssa. On jo korkea aika keskittyä kesään 2021 ja kilpailuihin, joihin haluat osallistua. Harjoittamalla kuukausiohjelmamme mukaan autamme sinua pääsemään alkuun, saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi ja samalla hauskanpitoa tiellä. Kuukausiohjelmiin sisältyy myös jäsenyys Team Nordic Trailissa sekä Salomon jäsenpuku. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme sinulle enemmän järjestelystä ja sisällöstä: info@teamnordictrail.fi. Autamme mielellämme! Lämpimästi tervetuloa! Ensimmäinen kuukausi (149 €) maksetaan täällä verkkokaupan kautta, muut kuukaudet laskutetaan sähköpostitse (149 € / kuukausi).
8 viikon aloitusohjelma
Aloita juoksuharjoittelu kahdeksan viikon aloittelijaohjelmalla, joka on määritetty yksinomaan sinulle ja tavoitteillesi. Paketti sisältää myös 12 kuukauden Team Nordic Trail -jäsenyyden ja Salomon-jäsenpaiton. Lisätietoja: info@teamnordictrail.fi. Kerromme mielellämme lisää sisällöstä ja toiminnasta. Matkasi alkaa täältä! Tervetuloa!
Treenaa itsesi kuntoon TNT-matkan varten
Varaa Team Nordic Trail -harjoitteluohjelma TNT-matkan valmisteluun. Ohjelma laaditaan kuukausittain ja mukautetaan tavoitteisiisi ja toiveihisi keskittyen hauskanpitoon matkan varrella. Paketti sisältää 12 kuukauden Team Nordic Trail -jäsenyyden ja Salomon-jäsenpaiton. Ensimmäisen kuukauden hinta maksetaan suoraan verkkokaupasta (139 €). Muut kuukaudet laskutetaan kuukausittain sähköpostitse (139 € / kk) Jos sinulla on kysyttävää sisällöstä ja toiminnasta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@teamnordicttail.fi. Autamme mielellämme! Matkasi alkaa täältä! Lämpimästi tervetuloa!